Verzenden: alles in de hand

Verstuur nu al je pakketten met ViaTim. We helpen je graag met persoonlijke service en goede prijzen. Wij halen je zendingen op, of je geeft ze af bij jouw eigen buurpunt. Wij volgen alle zendingen van deur-tot-deur en lossen  vragen en problemen met plezier op.

Verzenden

Verstuur nu al je pakketten met ViaTim. We helpen je graag met persoonlijke service en goede prijzen. Wij halen je zendingen op, of je geeft ze af bij jouw eigen buurpunt. Wij volgen alle zendingen van deur-tot-deur en lossen vragen en problemen met plezier op.

 

Maak gratis verzendlabels

Maak nu eenvoudig labels aan en verzend direct al jouw pakketten met hulp van ViaTim: één partij die het hele proces in de hand heeft van deur-tot-deur, om al je pakketten te volgen en de klant proactief te informeren. Zo raakt je pakketje niet langer zoek.

Gecombineerde pick-up

Werk je met meerdere vervoerders die pakketten ophalen? ViaTim haalt al jouw pakketten in één keer gecombineerd af. Wacht niet langer op de volgende pakketbus, maar geef direct al je pakketten mee met ViaTim.

Pakketten afgeven

Breng je pakketten bij een ViaTim Punt bij jou in de buurt. ViaTim heeft een landelijk dekkend netwerk van gescreende buurtgenoten die pakketten aannemen en verzenden. 

Veel webshop koppelingen

Meerdere vervoerders

Gecombineerde pickup

Betere tarieven met volumekorting

Éen aanspreekpunt voor al je pakketten

Bijdragen aan duurzame logistiek

Ontdek de voordelen van verzenden met ViaTim

Verzenden leuker en makkelijker maken; tijd besparen en elke klant een lach bezorgen. Met ViaTim gaan we voor de beste verzend- en bezorgervaring van deur tot deur. Met persoonlijk contact. Gemakkelijk te traceren pakketten. En altijd een goede bereikbaarheid. Omdat het kan. 

Enkele van onze vervoerders

Met het vervoerdersnetwerk van ViaTim lift je mee op onze kortingen. Maak je gebruik van meerdere verzenders? ViaTim pikt al je zendingen in één keer bij je op.

Vragen over verzenden met ViaTim?

WhatsApp

06 10 49 25 32

Telefoon

010 26 13 616

Email

sales@viatim.nl

Ook gemak en efficiency voor verzending?

Sluit je aan bij de groeiende groep webshops die verzenden en ontvangen met de persoonlijke services en software van ViaTim.