Hét buurtpunten

netwerk van Nederland

Voor het afhalen en thuis bezorgen van alle pakketten op het moment dat het jouw klant uitkomt. 

Hét buurtpunten

netwerk van Nederland

Voor het afhalen en thuis bezorgen van alle pakketten op het moment dat het jouw klant uitkomt. 

Altijd Dichtbij

ViaTim Punten zijn buurtgenoten die pakketten ontvangen en retour zenden voor hun wijk. Jouw klanten kunnen pakketten bij een ViaTim Punt afhalen. Of het ViaTim Punt bezorgt het pakket op het gewenste tijdstip bij jouw klanten thuis.

Een ViaTim Punt kan ook pakketten verzenden en voor klanten retourneren. Voor al deze en toekomstige diensten ontvangt het ViaTim Punt een kleine vergoeding.

Persoonlijk gescreende servicepunten

Ook 's avonds open, van 16:00 tot 21:00

Altijd in de buurt en goed bereikbaar

Afhalen of thuis bezorgd op je eigen moment

Gratis pakketten afhalen

Al je pakketten laten afhalen én daar geld voor krijgen? Meld jouw webshop gratis aan als ViaTim Punt, het grootste buurtpunten netwerk van Nederland. Dan komen wij al jouw pakketten gratis afhalen, én krijg je bovendien een vergoeding voor de pakketten die andere buurtgenoten bij jouw afgeven of ophalen.

Pakketten inleveren in de buurt

Webshop, Bol.com plaza partner, Amazon partner; steeds meer webshops werken met een lokaal servicepunt die alle pakketten voor hen verzend, van deur tot deur volgt en de klant proactief informeert.

Breng nu ook al je pakketten bij jou in de buurt, en laat voor je verzenden en bezorgen op het moment dat het jouw klant uitkomt. Ook makkelijk voor het ontvangen van retouren. 

ViaTim Punt, jouw persoonlijke servicepunt

“De afwisseling is het leukste aan werken bij ViaTim. Ik weet nooit van tevoren waar in Nederland ik volgende week weer nieuwe Punten op kan starten. Ook het contact met de ViaTim Punten thuis en in de winkels is iets wat mij blijft boeien!”

Lise Lentz
ViaVerbinder
4.5/5
Sinds December 2018 ben ik ViaTim Punt. Elke maand werden er meer pakketten gebracht en ik genoot van het organiseren en uitgeven van de pakketten. Met service en klantvriendelijkheid kiezen steeds meer mensen voor bezorging op mijn ViaTim punt.
Janneke van Zwolle
ViaTim & Janneke, Dalfsen
4.5/5
Ik heb een vaste klant die al zijn pakketten bij ons laat bezorgen. Zo kan hij 's avonds na zijn werk zijn pakketten nog afhalen. Hij kwam ons zelfs een keer een cadeautje brengen. Als dank dat hij na zijn werk zijn pakket nog mag afhalen, ongeacht de dag.
John Schaaphok
ViaTim & Jannes, Oldehove
4.5/5
Met zo'n 20 pakketjes op een dag, is het een leuke bijverdienste. En het is heel gezellig. Er is veel tijdsdruk bij bezorgers, zeker in de drukke maanden zijn die heel erg gestresst. Zij brengen bij mij in één keer heel veel pakketjes, dan kunnen zij gelijk weer weg.
Rosanne de Vries
ViaTim & Rosanne, Mijdrecht

Vragen over ViaTim Punten?

WhatsApp

06 10 49 25 32

Telefoon

010 26 13 616

Email

sales@viatim.nl

Interesse in het worden van een ViaTim pakketpunt?

Sluit je aan bij de groeiende groep webshops die verzenden en ontvangen met de persoonlijke services en software van ViaTim.