Grote en kleine webshops vertrouwen op ViaTim

Dagelijks meer dan 2000 bezorgde pakketjes. 1700 blije gezichten. 40 gelukkige webshops. 100% inzet voor jouw webshop!

Habitas

Door de haalservice van ViaTim heeft Habitas zijn cut-off tijd met 2 uur kunnen verhogen. Een hogere cut-off tijd heeft een groot positief effect op de conversie van een webshop.

Sigaren Shop

ViaTim verzorgt al sinds eind 2018 de verzending voor meerdere webshops van Goedegebuur Sigaren Specialist. SigarenShop verzend met ViaTim snel en goedkoop pakketten naar Nederland en Belgie.

Douche Concurrent

Docuhe Concurrent heeft een wisselend aanbod dat aangeboden word in de eigen winkel, webshop en op Bol.com. Om pieken in deze verschillende kanalen op te vangen boekt Docuhe Concurrent flexibel pick-ups in bij ViaTim.

Boekenbalie

De Boekenbalie verzend nationaal en internationaal met veel verschillende vervoerders. ViaTim regelt de pick-up voor alle verschillende vervoerders. De Boekenbalie hoeft zo nooit meer rekening te houden met de ophaaltijden van alle verschillende pakketvervoerders. 

Outletboulevard

Outletboulevard verzendt sinds 2017 gemakkelijk en efficiënt met ViaTim

Rotterdamse Kaas

Rotterdamse Kaas is een van de eerste webshop klanten van ViaTim. De internationaal bekende Rotterdamse Kaashandel verzend al sinds begin 2017 met persoonlijke service en gemak alle pakketten ViaTim.

Sluit je aan bij de groeiende groep webshops