Een betere review score

Reviews zijn van levensbelang voor jouw webshop. Helaas gaan veel reviews vaak over de bezorging. Dat is erg jammer voor het beeld over jouw webshop. ViaTim helpt je graag aan betere reviews en tevreden klanten!

Hoe klanten je beter waarderen

Webshops onderscheiden zich steeds meer op persoonlijke service en snelle respons. Door onze persoonlijke contactmomenten en extra interactie met klanten via ons netwerk van ViaTim Punten, spelen we direct in op elke vraag. Dit leidt tot betere reviews.

Hoe klanten meer bestellen

Gemak bij retourverzending, bezorgopties en duidelijke communicatie zijn erg belangrijk voor consumenten. Het maakt het online kopen voor klanten veel leuker en gemakkelijker. Zo stijgen online bestellingen bij webshops die inzetten op extra bezorgopties. Met servicepunten in de buurt en directe communicatielijnen is ViaTim de perfecte partner voor jouw webshop.

Hoe klanten blijven

Klanten kiezen webshops waar ze zelf hun bezorgmoment kunnen kiezen, thuis of in de buurt. Steeds meer webshops sluiten zich daarom aan bij ViaTim. Met het buurtnetwerk van ViaTim Punten en persoonlijke service, bedient ViaTim alle klanten op hun eigen moment.

Ook een betere review score?

Sluit je aan bij de groeiende groep webshops die verzenden en ontvangen met de persoonlijke services en software van ViaTim.