Bezorgen en retourneren

Een prettige winkelervaring tot aan de voordeur? Wij bezorgen pakketten waar en wanneer het de klant uit komt. Zo hoeft jouw klant nooit meer een pakketje te missen.

Bezorgen en retourneren

Een prettige winkelervaring tot aan de voordeur? Wij bezorgen pakketten waar en wanneer het de klant uit komt. Zo hoeft jouw klant nooit meer een pakketje te missen.

Persoonlijke bezorgervaring

Ophalen, thuis bezorgen of retour? Dat kan. Dankzij het landelijk netwerk ViaTim Punten, buurtgenoten die klaarstaan voor de wijk. Zo kun je pakketten verzenden en persoonlijk laten bezorgen bij de klant. Of laten ophalen bij een ViaTim Punt bij hem of haar in de buurt.

Ontdek de prettige bezorgervaring van ViaTim. Zo maken we het ontvangen van een pakket net zo leuk als de bestelling zelf.

Alle bezorg- en verzendopties

ViaTim buurtpunt

Jouw klant kan het pakket laten bezorgen bij een zelf gekozen ViaTim Punt in de buurt. Geen problemen met de buren of een gesloten winkel.

Dag- en tijdspecifiek

De klant bepaalt zelf het moment van bezorging. 's Avonds even ophalen, of thuis laten bezorgen op het moment dat het hen uitkomt.

Retouren afgeven

Een goed retourbeleid, een check op je retouren? Richt eenvoudig jouw persoonlijke retournetwerk met honderden eigen servicepunten.

Handtekening

Laten tekenen voor ontvangst? Je geeft het eenvoudig op in onze verzendportal en je bent verzekerd van een aangetekende ontvangst.

Leeftijdscheck

Voorafgaand aan de overhandiging van het pakket controleert ons ViaTim Punt of de ontvanger 18 jaar of ouder is.

Verzekerd verzenden

Je kunt je pakket verzekerd verzenden naar consumenten en zakelijke ontvangers. Zo kun je per zending een verzekering afsluiten.

De voordelen van het netwerk van ViaTim

Wij maken bezorgen weer persoonlijk. Met het grootste landelijke netwerk buurtpunten die pakketten aannemen en thuis bezorgen op het moment dat het de klant uitkomt. Een prettige ervaring, vanaf online winkelen tot aan de voordeur.

Hogere reviews met goede bezorging

Meer tevreden en loyale klanten

Snellere ontvangst  van retouren

Nooit meer een pakketje missen

Altijd op de hoogte van je verzendingen

Bijdragen aan duurzame logistiek

Vragen over verzenden met ViaTim?

WhatsApp

06 10 49 25 32

Telefoon

010 26 13 616

Email

sales@viatim.nl